Masszőrködöm :)

Fiatal koromban sokszor megkértek a szüleim, hogy masszírozzam meg a vállukat, hátukat, stb.Ekkor még csak hobby szinten foglalkoztam vele.

2017-ben azonban sok év után a VGYKE és az EFEB Felnőttképzőnek köszönhetően ismét indítottak egy gyógymasszőr tanfolyamot látássérültek számára, melyre habozás nélkül jelentkeztem. Az első néhány hónap nehéz volt, mert mellette folytattam a tanulmányaimat az ELTE Gyógypedagógia karán is. A masszőrképzés viszont nagyon színvonalas volt, így nem bántam meg a belefektetett energiát.

A gyógymasszázson belül a Svéd masszázson kívül a

is foglalkoztunk. A képzés során lehetőségem nyílt a frissítő masszázzsal is megismerkednem, így a narancsbőrre a cellulit -, a letapadt izom csomókra pedig a mézes masszázsokat ajánlom. Ezen kívül a köpölyözést is megtanultam. A gyakorlati vizsgám a patinás Széchenyi gyógyfürdőben volt.

2019 és 2023között egy nagy álmom vált valóra — egy belvárosi kórházban dolgoztam gyógymasszőrként, így Isten kegyelméből olyan munkát végeztem, amiről nem csak "papírom" van, hanem amit szeretek. :)

Mivel a rendelkezésemre álló időt a magam és mások számára értelmesen és hasznosan igyekszem eltölteni, ezért a munkaidőmön kívül is szívesen vállalok a VII. kerületben 3 -5 perc sétányira a Keleti Pályaudvartól masszázskezeléseket. Bemutatkozásom, itt olvasható:

Masszázs bemutatkozásom

MIÉRT PONT ÉN?

Időpont egyeztetés a következő címen lehetséges:
E-mail: masszazs [kukac] vpeti.hu

Mindig nagy öröm számomra, ha segíthetek az embertársaimon, fájdalmaikon könnyíthetek.

Vissza a főoldalra

Vissza a lap tetejére